Over Simone
Mijn naam is Simone de Waal en ik heb jarenlang ervaring als freelance visagist en haarstylist voor film, tv, theater en fotoshoots. Als freelance visagist werk ik door heel Nederland voor diverse projecten. Enkele voorbeelden zijn visagie voor Miss Grand Nederland, New York Fashion Week, Amsterdam Fashion Week, documentaires, videoclips en tv-series.

Tijdens mijn werk als model heb ik de liefde voor make up en visagie leren kennen. Ik heb met verschillende bekende fotografen en visagisten mee kunnen kijken en dit beschouw ik als de beste leerschool. Toch heb ik besloten de opleiding tot visagist en hairstylist af te ronden om ook de ins en outs van andere werkgebieden zoals tv, theater en film te ontdekken. Om mijn werk up-to-date te houden volg ik zelf nog regelmatig trainingen en workshops.

Bij mij houdt het werk van een visagist niet op bij make-up. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk de werksfeer is en ik probeer dan ook iedereen op z'n gemak te stellen en, als er vraag naar is, te ondersteunen in houding. Samen werken naar het beste eindresultaat voor ieder project en de afwisseling in dit werk maakt het voor mij het mooiste vak dat er bestaat.
Kijk rond op mijn website en neem gerust contact met me op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.


Met vriendelijke groet,
Simone de Waal

 

 

 

 

info@simonedewaal.nl

+31 (0)645592954

Kvk nr. 08204408